Sí al Tancament Vial / Els carrers per les persones

Alguns veïns i veïnes de la Vila de Gràcia celebrem la iniciativa de pacificar el trànsit i recuperar l’espai públic per a les persones. El tancament vial d’alguns carrers ens permetrà passejar amb més tranquil•litat, acompanyar les nostres criatures sense patir pels cotxes, o anar de compres per les botigues del barri sense fer ziga-zagues impossibles. Si hi esteu d’acord, us convidem a fer sentir la vostra veu. Aquest blog és casa vostra!

SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ  escriu la teva adreça  i fes clic sobre la imatge                                                                                                                                                                                                                                             SÍ AL TANCAMENT VIAL ha rebut més de 1.000 visites. Gràcies a tothom !

divendres, de setembre 22, 2006

EL PLA DE MOBILITAT DE GRÀCIA i la Setmana de la Mobilitat Sostenible

El proper 28 de setembre tindrà lloc la conferència "El Pla de mobilitat de Gràcia", a càrrec del regidor del Districte de Gràcia, Ricard Martínez, i el director de l'Agència d'Ecologia Urbana de Barcelona, Salvador Rueda.

L'acte serà a la seu del Districte de Gràcia a les 19h.