Sí al Tancament Vial / Els carrers per les persones

Alguns veïns i veïnes de la Vila de Gràcia celebrem la iniciativa de pacificar el trànsit i recuperar l’espai públic per a les persones. El tancament vial d’alguns carrers ens permetrà passejar amb més tranquil•litat, acompanyar les nostres criatures sense patir pels cotxes, o anar de compres per les botigues del barri sense fer ziga-zagues impossibles. Si hi esteu d’acord, us convidem a fer sentir la vostra veu. Aquest blog és casa vostra!

SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ  escriu la teva adreça  i fes clic sobre la imatge                                                                                                                                                                                                                                             SÍ AL TANCAMENT VIAL ha rebut més de 1.000 visites. Gràcies a tothom !

dijous, de març 23, 2006

Avui 21.03.2006
Gràcia instal·la les pilones de l'illa per a vianants
C. S.

La primera superilla de Gràcia que es tancarà al trànsit amb pilones afronta la recta final de la seva implantació. L'Ajuntament ha començat a instal·lar les pilones retràctils que regularan l'entrada a l'illa, un cop assolit un acord sobre els horaris en què estaran abaixades. A l'abril canviarà les direccions dels carrers que cal modificar, i al maig s'enviaran les tres mil targetes als veïns, comerciants i tallers afectats per tal que puguin abaixar les pilones.
La zona que es tancarà al trànsit privat correspon a Torrent de l'Olla, Torrent de les Flors, Providència i Travessera. Els carrers per on s'accedirà i es sortirà de la illa són Verdi, Perla, Torrent d'en Vidalet (entre Congost i Tres Senyores) i Encarnació (entre Blanques i Montmany). Els horaris pactats de lliure pas seran de 9.30 a les 12.30 (incloent-hi dissabtes) i de 18.30 a 20.30. Serà la segona superilla sense cotxes del districte.