Sí al Tancament Vial / Els carrers per les persones

Alguns veïns i veïnes de la Vila de Gràcia celebrem la iniciativa de pacificar el trànsit i recuperar l’espai públic per a les persones. El tancament vial d’alguns carrers ens permetrà passejar amb més tranquil•litat, acompanyar les nostres criatures sense patir pels cotxes, o anar de compres per les botigues del barri sense fer ziga-zagues impossibles. Si hi esteu d’acord, us convidem a fer sentir la vostra veu. Aquest blog és casa vostra!

SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ  escriu la teva adreça  i fes clic sobre la imatge                                                                                                                                                                                                                                             SÍ AL TANCAMENT VIAL ha rebut més de 1.000 visites. Gràcies a tothom !

dijous, de novembre 24, 2005

us donem el nostre suport

Hola a tothom!!!!!!!!!!!!!!
 
Som tres estudiants de sociologia i hem de realitzar un treball sobre mobilitat i medi ambient. La nostra proposta és dur a terme un petit estudi sobre el tancament vial de Gràcia i les repercusions que aquesta pràctica té sobre el medi. També ens interessa conèixer les múltiples reaccions de la població respecte el tema (comerciants, veïns...), per això ens agradaria poder contactar amb vosaltres.
 
Per una latre part, felicitarvos per la tasca que esteu fent
 
Gràcies
 
Mireia, Bernat i Helena