Sí al Tancament Vial / Els carrers per les persones

Alguns veïns i veïnes de la Vila de Gràcia celebrem la iniciativa de pacificar el trànsit i recuperar l’espai públic per a les persones. El tancament vial d’alguns carrers ens permetrà passejar amb més tranquil•litat, acompanyar les nostres criatures sense patir pels cotxes, o anar de compres per les botigues del barri sense fer ziga-zagues impossibles. Si hi esteu d’acord, us convidem a fer sentir la vostra veu. Aquest blog és casa vostra!

SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ  escriu la teva adreça  i fes clic sobre la imatge                                                                                                                                                                                                                                             SÍ AL TANCAMENT VIAL ha rebut més de 1.000 visites. Gràcies a tothom !

dilluns, d’octubre 24, 2005

ELS CARRERS PER LES XARRANQUES !



Amigues i amics.


És l'hora de fer visible el moviment de Gràcia per les Persones. Sabem que d'aquí poc s'ha de prendre la decisió definitiva sobre el Pla de Mobilitat, i ara més que mai hem de fer sentir la nostra veu.
És per això que el dimecres 26 us convoquem a les 21:30 a la xarranca de la Plaça Revolució. L'objectiu és omplir els carrers del barri de XARRANQUES, com a símbol de la recuperació dels carrers per les persones.
Porteu guixos per pintar-les al terra i ganes de divertir-vos. Tot i que l'hora fa mandra, la causa s'ho val, us necessitem.
Fes difusió si et plau i envia-ho als teus amics.


Us imagineu llevar-vos el dijous i trobar-vos tots els carrers de Gràcia plens de xarranques?