Sí al Tancament Vial / Els carrers per les persones

Alguns veïns i veïnes de la Vila de Gràcia celebrem la iniciativa de pacificar el trànsit i recuperar l’espai públic per a les persones. El tancament vial d’alguns carrers ens permetrà passejar amb més tranquil•litat, acompanyar les nostres criatures sense patir pels cotxes, o anar de compres per les botigues del barri sense fer ziga-zagues impossibles. Si hi esteu d’acord, us convidem a fer sentir la vostra veu. Aquest blog és casa vostra!

SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ  escriu la teva adreça  i fes clic sobre la imatge                                                                                                                                                                                                                                             SÍ AL TANCAMENT VIAL ha rebut més de 1.000 visites. Gràcies a tothom !

divendres, de desembre 09, 2005

DIARI AVUI

Nou carrer per a vianants a Gràcia

Un nou tram del carrer Astúries del barri de Gràcia estarà tancat als vehicles

C.S.

El districte de Gràcia va presentar ahir el projecte de reconversió del carrer Astúries en zona de vianants. L'accés al metro des del nucli antic primarà el passeig de vianants en lloc dels vehicles i les voreres estretes actuals. El tram a reformar queda entre Gran de Gràcia i Torrent de l'Olla.

continuar llegint a l'AVUI ...